• PowerfulFramework

  Welkom op de nieuwe site van Arrangementen.nl

  Klik er eens tussenuit!

  Hier vindt u de mooiste en leukste arrangementen, specials, bedrijfsuitjes en weekendjes weg op prachtige locaties in een sfeervolle en inspirerende omgeving: aan de kust, in de natuur of een bruisende stad.

  Elke dag zijn we op zoek naar nieuwe adressen en leuke aanbiedingen.

  De keuze is aan u, want met een arrangement wordt je pas echt verwend!

 • 1
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

Waarom Arrangementen.nl ? Omdat ...

 

.. u rechtstreeks uw arrangement boekt.

 

.. u geen kosten voor uw boeking betaalt.

 

.. u niet vooruit hoeft te betalen. Wel zo fijn!

  
 
 

.. we bedrijfsuitjes op maat samenstellen.

 

.. u unieke specials en arrangementen vindt.

 

.. u direct contact met ons kunt opnemen.

 

Dropdowns

A CSS based dropdown menu with advanced options such as mutli-columns.

Extensions

Styled support for RokSprocket, RokAjaxSearch and K2 (3rd party).

Presets

Eight preset style variations to choose, each with configurable options.

De hotels van Charme Hotels zijn stuk voor stuk een ideale uitvalsbasis voor een gepland weekendje weg, omdat u iets te vieren heeft, of juist voor een spontane last minute. Er is voldoende keuze in diverse hotelarrangementen, van goedkoop tot luxe met alles erop en eraan, allemaal te vinden op bijzondere locaties. Wat dacht u van een city trip naar Breda met als uitvalsbasis het leuke Charme Hotel in het gezellige Oosterhout? Of  heerlijk uitwaaien aan het strand bij Beach Hotel de Vigilante?

Altijd het goede adres
Charme hotels biedt vele mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg. Of u nu op zoek bent naar een hotel in een skigebied en tevens prachtig natuurgebied ( Hotel Hesborner Kuckuck, Hallenberg, Winterberg) of naar een locatie midden in een gezellig centrum met vele shopmogelijkheden (Golden Tulip Oosterhout), een resort aan een prive strand waar u zelfs in de winter een zomers gevoel krijgt (Beach Hotel de Vigilante, Makkum, Friesland), een hotel aan de duinen in een karakteristiek dorp (Jan van Scorel, Schoorl), een hotel midden in de Veluwe direct naast Ouwehands Dierenpark (Hotel t' Paviljoen, Rhenen), of een hotel in het gezellige Noord Limburg (Hotel Maashof, Noord Limburg) .... bij Charme Hotels bent u aan het goede adres.