Hotel Winterberg | Duitsland

In Duitsland, nabij Winterberg ligt het gezellige Hotel Hesborner Kuckuck. In de zomer kunt u in de prachtige omgeving, waar Sauerland om bekend staat, bijzondere wandel- en fietstochten maken.

In Duitsland, nabij Winterberg, in het hart van Sauerland ligt het gezellige Hotel Hesborner Kuckuck. Wij heten u zowel in de zomer als in de winter van harte welkom in dit Nederlandse familiehotel. 

Het hotel is landelijk gelegen aan de bosrand. Onspant u zich in de prachtige natuur met vergezichten. In de zomer kunt u in de prachtige omgeving waar Sauerland bekend om staat bijzondere wandel- en fietstochten maken. Diverse tochten starten vanaf het hotel. In de winter kunnen wintersporters terecht in het nabijgelegen Winterberg. Na een actief dagje skien kunt u in ons hotel tot rust komen en in de watten worden gelegd in onze Welness & Spa. Uiteraard kunt u ook heerlijk eten in ons restaurant. Daarnaast kunt zowel in de zomer als in de winter uitstapjes maken naar de pitoreske dorpjes in de directe omgeving. 

Hotel Hesborner Kuckuck heeft een unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, ontspanning en bereikbaarheid. Voor iedere gast een aangename verrassing en een ervaring die u niet mag missen.