Charme Hotels

De hotels van Charme Hotels zijn stuk voor stuk een ideale uitvalsbasis voor een gepland weekendje weg, omdat u iets te vieren heeft, of juist voor een spontane last minute. Er is voldoende keuze in diverse hotelarrangementen, van goedkoop tot luxe met alles erop en eraan, allemaal te vinden op bijzondere locaties. Wat dacht u van een city trip naar Breda met als uitvalsbasis het leuke Charme Hotel in het gezellige Oosterhout? Of  heerlijk uitwaaien aan het strand bij Beach Hotel de Vigilante?

Altijd het goede adres
Charme hotels biedt vele mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg. Of u nu op zoek bent naar een hotel in een skigebied en tevens prachtig natuurgebied ( Hotel Hesborner Kuckuck, Hallenberg, Winterberg) of naar een locatie midden in een gezellig centrum met vele shopmogelijkheden (Golden Tulip Oosterhout), een hotel aan de duinen in een karakteristiek dorp (Jan van Scorel, Schoorl), een hotel midden in de Veluwe direct naast Ouwehands Dierenpark (Hotel t' Paviljoen, Rhenen), of een hotel in het gezellige Noord Limburg (Hotel Maashof, Noord Limburg) .... bij Charme Hotels bent u aan het goede adres.

Hotel 't Paviljoen | Rhenen

Hotel 't Paviljoen bevindt zicht direct naast Ouwehands Dierenpark, gelegen midden in de prachtige Veluwe in het plaatsje Rhenen. Samen met het restaurant zijn dus alle ingrediĆ«nten aanwezig  voor een ontspannen weekendjeweg.

Lees verder...

Charme Hotel Overbosch | Garderen

Charme Hotel Overbosch, gelegen op de Veluwe in Garderen, is een hotel waar zowel de zakelijke als de toeristische gast tot rust komt en kan genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Lees verder...

Hotel Maashof | Venlo

Hotel Maashof is gelegen in Boekend naast Venlo. U bent van harte welkom in Noord Limburg. Hotel Maashof biedt u de gelegenheid om van het Nood Limburgse landschap te genieten.

Lees verder...

Hotel Jan van Scorel | Schoorl

Midden in de duinen, aan de Noordzee en het strand, vindt u Hotel Jan van Scorel. Een heerlijke plek om uit te waaien tijdens een weekendje weg of om van te genieten tijdens uw vakantie in de zon.

Lees verder...

Hotel Winterberg | Duitsland

In Duitsland, nabij Winterberg ligt het gezellige Hotel Hesborner Kuckuck. In de zomer kunt u in de prachtige omgeving, waar Sauerland om bekend staat, bijzondere wandel- en fietstochten maken.

Lees verder...

Charme Hotel Oosterhout

Genieten staat voorop in Charme Hotel Oosterhout, gelegen midden in het gezellige centrum van Oosterhout. Of u nu komt voor een zakelijke bijeenkomst of een heerlijk weekendje weg, wij zorgen ervoor dat uw verblijf tot in de puntjes verzorgd wordt.

Lees verder...