EHP Hotels

EHP Hotels bestaat uit 7 comfortabele hotels met allen een eigen identiteit. De hotels beschikken over uitgebreide faciliteiten, gelegen in een rustige omgeving, centraal in Nederland. In onze hotels verwelkomen wij zowel zakelijke als particuliere gasten, die zich heerlijk willen ontspannen. De locaties van de 7 EHP Hotels variëren van Loosdrecht met zijn vele watersportmogelijkheden, tot aan Amersfoort en Biddinghuizen en de bosrijke omgeving van de Veluwe.

Golden Tulip Amersfoort

Golden Tulip Amersfoort ligt in het hart van Nederland, gelegen aan de rand van Amersfoort tussen de bossen met het historisch centrum van Amersfoort op slechts drie kilometer afstand.

Lees verder...

Golden Tulip Loosdrecht

Op een unieke locatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen, vindt u dit bijzondere hotel Golden Tulip Loosdrecht. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst maar ook een ideale uitvalsbasis voor diverse toeristische uitstapjes.

Lees verder...

Golden Tulip Victoria | Hoenderloo

Hotel Golden Tulip Victoria is gelegen op een landgoed van 14 hectare midden op de Veluwe. Vlakbij het dorpje Hoenderloo naast het Nationaal Park de Hoge Veluwe, vindt u het prachtige viersterren hotel Golden Tulip Victoria.

Lees verder...

Hotel Dorhout Mees

Vlakbij Biddinghuizen, middenin de uitgestrekte polder ligt het prachtige Golf- en Adventure Hotel Dorhout Mees. Het hotel beschikt over 42 comfortabele hotelkamers, een gezellige hotelbar en 2 multi-functionele vergaderzalen.

Lees verder...