Hotel 't Paviljoen | Rhenen

Hotel 't Paviljoen bevindt zicht direct naast Ouwehands Dierenpark, gelegen midden in de prachtige Veluwe in het plaatsje Rhenen. Samen met het restaurant zijn dus alle ingrediënten aanwezig  voor een ontspannen weekendjeweg.

Hotel 't Paviljoen bevindt zicht direct naast Ouwehands Dierenpark, gelegen midden in de prachtige Veluwe in het plaatsje Rhenen. Samen met het restaurant zijn dus alle ingrediënten aanwezig  voor een ontspannen weekendjeweg. Op de Grebbeberg, rondom door bos omgeven, staat ’t Paviljoen Hotel Rhenen. Een sfeervol en gezellig familie hotel-restaurant.

Het viersterren hotel heeft 32 riante kamers en zijn voorzien van gratis draadloos internet. Naast de standaard comfortkamers beschikken wij over 7 luxe kamers met whirlpool.

Na een goed diner in ons restaurant “Le Maquisard” of onze sfeervolle Wintertuin gaat u van een welverdiende nachtrust genieten in één van onze gerieflijke hotelkamers. Het Paviljoen Hotel Rhenen heeft een goed uitgeruste ontspanningsruimte met zonnebank en sauna, biljart, tafelvoetbal en tafeltennis. In de omgeving is het mogelijk om te wandelen, fietsen, zwemmen, bowlen of kegelen. Ook voor vergaderingen, cursussen of seminars is het hotel zeer geschikt. Tevens vindt u in ons hotel de sfeervolle Brasserie “Mondial”.

Het Paviljoen Hotel Rhenen heeft een ruim privé-parkeerterrein waar u uw auto of motor veilig kunt parkeren. Op een steenworp afstand van ons hotel vindt u Ouwehands Dierenpark. Een leuk idee voor een dagje uit? Ook voor de zakelijke gast is het goed vertoeven; Hotel 't Paviljoen biedt complete en goed verzorgde vergaderarrangementen in een inspirerende omgeving.